В Одесі батько побив двомісячну дитину до коми, бо та кричала і погано їла

В Одесі батько побив двомісячну дитину до коми, бо та кричала і погано їла.

В Одесі батько побив двомісячну дитину до коми, бо та кричала і погано їла. Фото: od.npu.gov.ua

Події
Сьогодні 13:43

В Одесі поліцейські затримали чоловіка за побиття своєї доньки, якій лише два з половиною місяці. Зараз вона перебуває у лікарні у тяжкому стані. За повідомленнями із соцмереж – у комі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Про постраждалу, яку 22 жовтня вночі доставили з дому до реанімаційного відділення Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, поліцейських проінформували медики.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

27-річний батько дратувався і бив доньку щоразу, коли вона плакала, таким чином "заспокоюючи" її. Самопочуття дитини ставало дедалі гіршим, і мати викликала швидку допомогу. За словами 24-річної жінки, завадити чоловікові вона боялася.

Громадянська подружня пара раніше у поле зору поліції та служби у справах дітей не потрапляла. Окрім доньки, вони мають дворічного сина, якого батько, за попередніми даними, також бив. Поки хлопчика обстежують лікарі, у нього попередньо закритий перелом стегна.

Зловмисника затримали. Вирішується питання про сповіщення йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні дочки, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя дитини на момент заподіяння. За цей злочин передбачено покарання до восьми років ув'язнення.

Встановлюються обставини побиття хлопчика. Дадуть правову оцінку всім діям як чоловіка, так і жінки. Про це повідомили працівникам служби у справах дітей для вирішення подальшої долі дітей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах