У ТОПі: на Одещині виявилося чимало прокурорів з інвалідністю

У ТОПі: на Одещині виявилося чимало прокурорів з інвалідністю.

У ТОПі: на Одещині виявилося чимало прокурорів з інвалідністю. Фото: Sud.ua

Події
Сьогодні 11:28

На Одещині 47 прокурорів мають статус осіб з інвалідністю, тоді як загальна кількість прокурорів регіону становить 494. Офіс Генерального прокурора продовжує службове розслідування можливих зловживань прокурорами при отриманні цього статусу. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Так, такі прокурори становлять 9,5% від загальної кількості працівників. Причому переважна більшість із них – чоловіки. Це надзвичайно високий показник в Україні. Більше – лише у Черкаській та Хмельницькій областях. В інших прокуратурах областей України цей показник не перевищує 10%.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перевірка охоплює всі регіони, спецпрокуратури та центральний апарат. Розслідування стосується як набуття прокурорами статусу особи з інвалідністю, так і отримання пенсійних виплат.

"За кожним із цих фактів буде проведено ретельну перевірку та надано оцінку як у рамках службового розслідування, так і в рамках кримінального провадження", – йдеться у повідомленні Офісу Генпрокурора.

У ТОПі: на Одещині виявилося чимало прокурорів з інвалідністю.У ТОПі: на Одещині виявилося чимало прокурорів з інвалідністю. Фото: gp.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах