На Одещині жінка наїхала на шестирічного хлопчика: дитина в реанімації

Автівка, на якій жінка наїхала на шестирічного хлопчика.

Автівка, на якій жінка наїхала на шестирічного хлопчика. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
Сьогодні 18:50

У п'ятницю, 25 жовтня, близько 12:00, у місті Ізмаїлі сталася аварія, внаслідок якої зазнав травм шестирічний хлопчик. Жінку, яка скоїла наїзд на дитину, вже затримали.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Що відомо про аварію

За попередньою інформацією правоохоронців, 51-річна кермувальниця автомобіля Toyota під час виїзду з автомийки наїхала на хлопчика, який раптово побіг у напрямку траєкторії руху легковика від припаркованої машини своєї матері.

Дитину з тілесними ушкодженнями доставили до реанімаційного відділення міської лікарні. Водійку перевірили на стан сп'яніння. Перевірка показала, що жінка була у тверезому стані.

Яке покарання загрожує жінці, яка наїхала на малолітню дитину

Жінка, яка наїхала на малолітнього хлопчика, разом із правоохоронцями.Жінка, яка наїхала на малолітнього хлопчика, разом із правоохоронцями. Фото: ГУНП в Одеській області

Відомості про аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили тяжке тілесне ушкодження (частина друга статті 286 Кримінального кодексу України). У рамках провадження транспортний засіб помістили на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Водійку Toyota затримали. Наразі слідство триває. Правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення порушниці про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно з чинним законодавством жінці загрожує до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах