В Одесі прогримів потужний вибух: що відомо про балістичну атаку (оновлено)

Ракета в небі.

Ракета в небі. Фото ілюстративне: УНІАН

Події
Сьогодні 18:55

Увечері в суботу, 26 жовтня, в Одесі під час повітряної тривоги пролунав потужний вибух. Повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 18:43.

Станом на 18:55 відбою ще не було.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Що відомо про ракетний удар по Одесі ввечері 26 жовтня

О 18:44 у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня в областях, де оголошено повітряну тривогу. Міський голова Одеси Геннадій Труханов уточнив, що є загроза балістики з території тимчасово окупованого Криму.

О 18:45 у місті прогримів вибух. Коментарів щодо наслідків цієї атаки представники ОВА та міської влади поки що не надавали. Чекаємо на офіційну інформацію. 

Імовірність ракетного удару зберігається до відбою. Також мер Одеси Геннадій Труханов о 18:50 попередив, що над містом зафіксували ворожий розвіддрон.

ОНОВЛЕНО О 19:05: О 19:00 у місті пролунали повторні вибухи. Речник УДА "Південь" Сергій Братчук зазначив, що сили ППО працюють по ворожому розвіддрону. О 19:03 він додав, що БпЛА вдалося збити.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах