Через аварію на підстанції частина Одеси та області залишилася без світла: чи курсуватиме електротранспорт (оновлено)

Через аварію на підстанції частина Одеси та області залишилася без світла: чи курсуватиме електротранспорт.

Через аварію на підстанції частина Одеси та області залишилася без світла: чи курсуватиме електротранспорт. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Події
04 лютого 2023 09:23

Вранці 4 лютого на одному з ключових об'єктів енергетичної інфраструктури Одеського району сталася аварія, внаслідок чого частина міста Одеса та громади Одеського району залишилася без світла. Про це повідомили у пресслужбі Одеської районної військової адміністрації.

На даний момент на об'єкті продовжується рятувальна операція. Залучено всі сили і засоби ДСНС та інших підрозділів. Енергетики роблять усе можливе відновлення подачі електроенергії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У пресслужбі "Одесміськелектротранс" повідомили, що у зв'язку з відсутністю струму та напруги електротранспорт заходить у депо.

ОНОВЛЕНО: Голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що через аварію та пожежу, яка виникла вранці на енергетичному об’єкті, в Одеському районі та Одесі застосовуються аварійні відключення електропостачання. Наразі повертають електроенергію об’єктам критичної інфраструктури: котельням, водопровідним станціям, лікарням.

Нагадаємо, у суботу, 4 лютого, в Одесі діятимуть екстрені відключення світла. Раніше складені графіки погодинних відключень поки що не працюють.

Увечері 3 лютого через масштабну енергію на підстанції НЕК Укренерго без електропостачання тимчасово залишилися об'єкти критичної інфраструктури, промисловісті та побутові споживачі у Суворовському, Приморському та Малиновському районах Одеси, а також у частині Одеського району.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах