Де в Одесі безкоштовно пройти мамографія

Де в Одесі безкоштовно пройти мамографія.

Де в Одесі безкоштовно пройти мамографія. Фото:doctor-rzn

Події
07 лютого 2023 10:42

В Одесі на базі консультативно-діагностичного центру №6 створили сучасний Центр здоров'я сім'ї, обладнаний новітньою мамографічною та УЗД-апаратурою. Там можна отримати консультацію мамолога, онколога, гінеколога, пройти лабораторне обстеження, за необхідності зробити біопсію з наступною гістологічною діагностикою. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

За електронним спрямуванням сімейного лікаря мамографія проводиться безкоштовно відповідно до державної програми медичних гарантій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мамографія проводиться за попереднім записом за номером: (048) 748-01-45. Також її можна пройти в інших міських медичних установах Одеси.

Київський район:

КДЦ №20, вулиця Левітана, 62;
Телефон: (048) 798-80-19.

Суворівський район:

КДЦ №29, проспект Добровольського, 100;
Телефон: (048) 758-52-56, (048) 758-35-78.

Зазначимо, що при виявленні раку молочної залози на першій стадії та своєчасному початку лікування на сучасному рівні медицини в переважній більшості випадків забезпечується повне лікування. І навіть при виявленні новоутворення на більш пізніх стадіях є методики видалення пухлини, які забезпечують стійку ремісію, значне збільшення тривалості та покращення якості життя.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах