Дев'ять бойових кораблів та катерів у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Дев'ять бойових кораблів та катерів у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Дев'ять бойових кораблів та катерів у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
06 серпня 2022 08:08

Ніч з 5 на 6 серпня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання та проводять заходи з бойової підготовки: тренуються, щоб більш нещадно знищувати ворога на будь-яких напрямках.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

В області продовжується постійна контрдиверсійна операція. Зокрема, нещодавно затримали членів міжрегіональної російської агентурної мережі, яка забезпечувала ворога інформацією про військові та стратегічні об'єкти по всій Україні. Керівником цієї мережі виявився мешканець Одеси із псевдонімом "Професор".

За даними Оперативного командування "Південь", у Чорному морі залишилося дев'ять бойових кораблів та катерів, які маневрують поблизу кримського узбережжя, решта – ховаються у пунктах базування. На бойовому чергуванні два надводних і два підводних носії крилатих ракет типу "Калібр", а також один великий десантний корабель.

Відео: facebook.com/okPivden

Військові наголошують, що загроза ракетних ударів та артилерійських обстрілів у зоні досяжності ворожого озброєння залишається актуальною, як і мінна небезпека у прибережних зонах. Громадян закликають не нехтувати заходами безпеки, чітко та швидко реагувати на сигнали повітряної тривоги, а також не довіряти інформаційним вкиданням та загрозам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах