ДТП на Пересипу та затримання вандала: одеські патрульні відзвітували за добу

ДТП на Пересипу та затримання вандала: одеські патрульні відзвітували за добу.

ДТП на Пересипу та затримання вандала: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
13 серпня 2022 12:40

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 1 150 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 43 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 11 порушників комендантської години, виявили два факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили 11 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/odesapolice

Антирекордсменом став водій мопеда Suzuki, якого зупинили на вулиці Інглезі. Алкотестер-драгер показав максимально допустиме значення, тобто більше п'яти проміле, тоді як допустима норма – 0,2 проміле.

Вчора на вулиці Отамана Головатого зіткнулися автомобілі Nissan та Daewoo. За попередньою інформацією, водій автомобіля Daewoo виїхав на перехрестя на червоне світло світлофора, внаслідок чого сталося зіткнення з автомобілем Nissan. До лікарні доправили водія автомобіля Daewoo. На місці події працював слідчий.

Сьогодні вночі патрульні поліцейські отримали повідомлення про підозрілу особу на вулиці Фонтанська дорога. На місці виклику інспектори з'ясували, що п'яний чоловік переліз через паркан одного із закладів та розбив скло дверей, щоб потрапити усередину. Чоловіка затримали та доставили до відділення поліції для з'ясування всіх обставин.

Крім того, на проспекті Небесної Сотні патрульні поліцейські затримали чоловіка, який пошкодив термінал. Швидко знайти порушника вдалося завдяки заявниці, яка чітко його описала. У результаті вандала доставили до відділення поліції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах