Двоє друзів-побратимів з Одеської області загинули разом на фронті

Двоє друзів-побратимів з Одеської області загинули разом на фронті.

Двоє друзів-побратимів з Одеської області загинули разом на фронті. Фото: Svetlana Denesyuk/facebook.com

Події
04 жовтня 2022 08:33

29 вересня на війні загинули військові друзі та побратими Ігор Букевич та Володимир Ніколенко із села Пасіцели Балтської громади Одеської області. Про це повідомила пресслужба Балтської територіальної громади.

Внаслідок ракетного удару побратими отримали поранення несумісні з життям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Двоє друзів разом ходили до місцевої школи, потім закінчили одеські ВНЗ. У цивільному житті займалися механікою.

Прощальна церемонія із чоловіками пройде сьогодні, 4 жовтня, у рідному селі загиблих. Цього дня у Балтській громаді оголошено Днем жалоби. Людей та бізнес просять опустити прапори, уникати розваг та веселощів.

Нагадаємо, що 29 вересня поблизу населеного пункту Березнегувате Миколаївської області помер захисник з Одеської області та головний сержант Шевчук Сергій Анатолійович 1984 року народження.

38-річний захисник загинув внаслідок отримання поранення несумісного із життям під час наступальних дій зі знищення сил противника та звільнення території України.

Двоє друзів-побратимів з Одеської області загинули разом на фронті.Двоє друзів-побратимів з Одеської області загинули разом на фронті. Фото: Svetlana Denesyuk/facebook.com

Двоє друзів-побратимів з Одеської області загинули разом на фронті.Двоє друзів-побратимів з Одеської області загинули разом на фронті. Фото: Svetlana Denesyuk/facebook.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах