Екс-чемпіон світу з боксу Ломаченко з Одеської області потрапив до Реєстру держзрадників

Екс-чемпіон світу з боксу Ломаченка з Одеської області потрапив до Реєстру держзрадників.

Екс-чемпіон світу з боксу Ломаченка з Одеської області потрапив до Реєстру держзрадників. Фото: chesno.org

Події
04 сiчня 2023 10:11

Боксер із Білгород-Дністровського Одеської області та екс-чемпіон світу у трьох дивізіонах та олімпійський чемпіон 2008 та 2012 років з боксу Василь Ломаченко потрапив до Реєстру держзрадників. Про це повідомляє ЧЕСНО.

Підставою для внесення боксера до Реєстру стала його публікація в Інстаграмі відео проповіді митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У своїй проповіді Лонгін говорить про те, що "українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви Господньої та проти українського народу", що є одним із ключових наративів російської пропаганди щодо низки обшуків СБУ у приміщеннях московського патріархату.

Екс-чемпіон світу з боксу Ломаченка з Одеської області потрапив до Реєстру держзрадників.Екс-чемпіон світу з боксу Ломаченка з Одеської області потрапив до Реєстру держзрадників. Фото: instagram./lomachenkovasiliy

У своїй замітці до відео Ломаченко закликає передплатників "показати, наскільки вони вірні Батькові нашому небесному та Матері нашої церкви, чи справжні ми православні, і чи віримо ми взагалі по-справжньому в Бога, і наскільки ми віддані Йому".

За словами Ломаченка, "справжній православний проявить себе саме у найважчу хвилину для нашої церкви".

Після хвилі критики у коментарях Ломаченко зробив ще один пост із ключовим повідомленням: "Той, хто має вуха, щоб слухати, нехай слухає. Усі мають вуха, але не всі мають вуха, щоб слухати".

Раніше у грудні Ломаченко опублікував фото Митрополита Запорізького та Мелітопольського УПЦ МП Луки, проти якого запровадив санкції РНБО.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах