"Калібри" в морі та вкид про проблемні могильники: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

"Калібри" в морі та вкидання про проблемні могильники: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

"Калібри" в морі та вкидання про проблемні могильники: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
11 червня 2022 08:38

Ніч в Одесі та Одеській області пройшла спокійно, без обстрілу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на речника Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Сили оборони продовжують виконувати поставлені завдання та тренуються вдень і вночі. У регіоні постійно проводиться контрдиверсійна операція.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Також Братчук нагадав про важливість дотримання правил інформаційної гігієни. Він зазначив, що Одеса та Одеська область знову стають об'єктами роботи підрозділів інформаційно-психологічних операцій РФ.

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", ворог продовжує інформаційний деструктив різними вкидами та маніпуляцією свідомості цивільного населення щодо ймовірної біологічної загрози регіону або через поширення інфекційних хвороб, або через провокації військових із руйнуванням проблемних могильників.

Відео: facebook.com/okPivden

Зазначимо, що ввечері 10 червня Міністерство оборони Росії знову згадало у своїх зведеннях Одесу. Цього разу нашому місту присвятили досить довгий пост, в якому йдеться про те, що Збройні Сили України нібито планують розмістити комплекс ППО у густонаселеному районі, поряд із місцем поховання жертв чуми, щоб у разі удару повітряно-космічних сил РФ по даному об'єкту поширити інформацію про виникнення біологічної загрози та звинуватити у цьому росіян.

За даними Оперативного командування "Південь", станом на вечір 10 червня в Чорному морі знаходилися чотири надводні кораблі і два підводні човни із сумарним залпом у 40 крилатих ракет типу "Калібр", а також два великих десантних кораблі. У Чорноморській операційній зоні продовжується блокування судноплавства, а ворожі кораблі тримають під загрозою ракетних ударів майже всю територію України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах