"Калібри" в морі та ворожі фейки: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

"Калібри" у морі та ворожі фейки: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

"Калібри" у морі та ворожі фейки: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
22 липня 2022 08:03

Ніч з 21 на 22 липня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та обстрілів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на речника Одеської ОВА Сергія Братчука.

Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання та виконують завдання з бойової підготовки: тренуються для того, щоб ще краще знищувати ворога. Військово-морські сили нашої держави проводять стримуючі заходи, щоб ворожий флот відійшов подалі від наших берегів. Є успіхи і на південному напрямку: у Херсонській та Миколаївській областях.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Аграріям Одеської області вдалося зібрати понад півтора мільйона тонн зернових. "Низко кланяємось усім, хто вдень і вночі робить все, щоб наш регіон і наша держава були з хлібом. А буде хліб – буде і Перемога", – сказав речник Одеської ОВА.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Також Сергій Братчук зазначив, що не варто реагувати на інформаційні вкидання, згідно з якими завтра, післязавтра чи вже у 2023 році Одесу атакуватимуть російські війська. Представник ОВА наголосив, що Одеса, як і вся Україна, була і залишається у планах ворога, проте це не означає, що хтось збирається здаватися.

У регіоні постійно проводиться контрдиверсійна операція. Затриманих осіб перевіряють на причетність до диверсійно-розвідувальних груп. Про результати цих перевірок повідомлять згодом.

За даними Оперативного командування "Південь", корабельне угруповання противника у Чорному морі залишається у незмінному складі. До завдання ракетних ударів готові два ракетних кораблі з 16-ма "Калібрами" на борту. Також в акваторії Чорного моря є один великий десантний корабель.

Відео: facebook.com/okPivden

Військові зазначили, що на Одещині ворог продовжує інформаційно-пропагандистську кампанію із залякування та нагнітання неправдивих повідомлень про успіхи своєї армії. Про влучання у приватні будинки мирних жителів Міноборони Росії рапортує як про знищення військово-тренувальних баз із сотнями загиблих нацистів.

На Придністровському напрямку ситуація стабільно контрольована силами оборони. Державний кордон надійно захищений, активності сил військового контингенту біля суміжної держави немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах