Кінологи, дігери та волонтери: в Одесі створили добровільне формування

Кінологи, дігери та волонтери: в Одесі створили добровільне формування.

Кінологи, дігери та волонтери: в Одесі створили добровільне формування. Фото: t.me/vgorode_odessa

Події
27 липня 2022 09:20

В Одеській міськраді створили добровільне формування цивільного захисту. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу міськради.

До нового формування увійшли одесити, більша частина яких вже брала участь у рятувальних роботах: члени Асоціації добровільних пожежників України, організації "Мотохелп", волонтери та співробітники Червоного Хреста, кінологи, дігери та альпіністи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для відпрацювання навичок реагування за умов воєнного часу провели чергове навчальне заняття "ліквідація наслідків ракетного удару". Тренування відбулися із залученням спеціальної техніки, а також транспортних засобів, які передали Одесі міста-побратимами.

"Ми задіємо всі можливі форми та методи для підвищення рівня кваліфікації та злагоджених дій наших добровольців. Вони проходять безліч занять, які проводять як наші фахівці, так і залучені: медики, рятувальники, психологи", - сказав директор департаменту муніципальної безпеки Віктор Кузнєцов.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах