Легенда Динамо Ігор Бєланов разом із своїм сином захищають Одесу

Легенда Динамо Ігор Бєланов разом із своїм сином захищають Одесу.

Легенда Динамо Ігор Бєланов разом із своїм сином захищають Одесу. Фото: facebook.com/igor.belanov.official

Події
14 травня 2022 14:03

Колишній форвард київського "Динамо" та збірної СРСР Ігор Бєланов, який був визнаний найкращим футболістом 1986 року в Європі, разом із сином захищає Україну від російських окупантів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на сторінку спортсмена у Facebook.

Так, легенда українського футболу поділяє один окоп на двох зі своїм сином Валерієм. Обидва захисники Батьківщини тримають у руках зброю, за допомогою якої готові обороняти рідну Одесу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ніколи знову! Ніколи знову! У війні немає нічого доброго. Вона позбавлена романтики. Гинуть безневинні діти, дорослі, старі. Гинуть воїни ЗСУ. Найкращі сини та доньки України.

9 травня хочеться побажати Україні миру і лише світу! І слава кожному, хто протистоїть окупантам, які нахабно прийшли знищувати нашу землю та наш вільний, героїчний народ!

Я, Ігор Бєланов, і мій син Валерій Бєланов віримо у нашу швидку перемогу! Слава Україні!", - написав Бєланов ще 9 травня.

Легенда Динамо Ігор Бєланов разом із своїм сином захищають Одесу.Легенда Динамо Ігор Бєланов разом із своїм сином захищають Одесу. Фото: facebook.com/igor.belanov.official

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах