Майже на мільйон гривень: в Одесі вилучили заборонені піротехнічні засоби

Майже мільйон гривень: в Одесі вилучили заборонені піротехнічні засоби.

Майже мільйон гривень: в Одесі вилучили заборонені піротехнічні засоби. Фото ілюстративне: super-salut.com.ua

Події
04 вересня 2022 21:37

В Одесі правоохоронці вилучили піротехніку загальною вартістю майже мільйон гривень. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Факт реалізації піротехнічних засобів виявили представники Національної поліції Одеської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Після перевірки на торговців забороненою піротехнікою склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною першою статті 195-6 ("Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів") Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За законом, за таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 35 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією піротехнічних засобів.

Наразі незаконну піротехніку на загальну суму близько 900 тисяч гривень вилучили та передали на відповідне тимчасове безпечне зберігання.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням начальника Одеської ОВА Максима Марченка, з 30 червня поточного року в Одесі та Одеській області забороняються використання та продаж піротехнічних засобів, зокрема феєрверків, салютів та петард, незалежно від класу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах