На Чкаловському пляжі з води діставали Іхтіандра (відео)

На Чкаловському пляжі з води діставали Іхтіандра (відео) - фото

На Чкаловському пляжі з води діставали Іхтіандра (відео) - фото

Події
03 червня 2022 12:02

2 червня в Одесі на Чкаловському пляжі патрульна поліція затримала чоловіка, який плавав у морі, незважаючи на огорожі та знаки, що попереджають про небезпеку. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на очевидців.

Так, спочатку поліція спочатку попросила чоловіка вийти з води і надати документи по-доброму, проте той почав продовжувати плавати і поводитися нахабно. Тоді поліцейські попросили одеситів, що загоряють на траві, допомогти дістати плавця. Вони виштовхали чоловіка на пірс, де на нього одягли кайданки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Офіційно про інцидент у поліції наразі не повідомили. Подробиці з'ясовуються.


Раніше ми повідомляли, що незважаючи на заборону відвідувати пляжні території та купатися в морі, непереборне бажання позасмагати і відкрити купальний сезон, як і раніше, тягне за собою одеситів на узбережжі. Любителі пляжного відпочинку не замислюються про те, що кілька хвилин релаксу можуть коштувати їм життя, а деякі настільки нехтують попередженнями, що навіть беруть із собою на пляжі дітей. Втім, речник Одеської обласної адміністрації Сергій Братчук повідомив, що найближчим часом таких порушників почнуть притягувати до відповідальності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах