На фронті загинув мешканець Одеської області Валерій Панасюк

На фронті загинув мешканець Одеської області Валерій Панасюк.

На фронті загинув мешканець Одеської області Валерій Панасюк. Фото: bilyayivka.city

Події
08 листопада 2022 17:24

3 листопада під час бойового завдання під Донецьком загинув мешканець Біляївки Одеської області Валерій Панасюк. Захиснику було 43 роки. Про це повідомляє Bilyayivka.city.

Про дату прощання з Героєм наразі невідомо. Через певні обставини його тіло ще не привезли до Біляївки. День, місце та час похорону повідомлять додатково.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще два місяці тому, 3 вересня, Валерій відзначав своє 43-річчя. Робив це у колі своїх побратимів, адже на той час він перебував на військових навчаннях. А на передову, захищати Україну від російської навали відправився 27 жовтня.

Як розповіла сестра загиблого захисника Ганна, їхній батько був військовим. І саме його служба привела їхню родину до Біляївки. Навчався Валерій Панасюк у Біляївській першій школі, закінчив там 11 класів. У мирному житті мав професію електрика і багато років працював за фахом. Був одружений, у нього лишилася донька. В армії Валерій у молодості не служив. Не пройшов за станом здоров'я. Але коли розпочалася повномасштабна війна, це не зупинило його. Він став добровольцем тероборони. Потім записався до лав ЗСУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах