На фронті загинув одесит Юрій Цимбал, який до війни керував готелем.

На фронті загинув одесит Юрій Цимбал, який до війни керував готелем.

На фронті загинув одесит Юрій Цимбал, який до війни керував готелем. Фото: facebook.com/ribasgroup

Події
13 сiчня 2023 08:20

На російсько-українській війні загинув захисник із Одеси Юрій Цимбал, який до повномасштабного російського вторгнення керував мережевим готелем Ribas Karpaty. Він пішов добровольцем до ЗСУ у перших місяцях великої війни. Про це повідомили у керуючій компанії Ribas Hotels Group, де він працював.

“Ми вижили та вистояли. Наступного року бажаємо одного – не Миру, а нашої Перемоги”. Таке останнє побажання написав Юрій 31 грудня 2022 на своїй сторінці у facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами колег Юрій був дуже світлою, доброзичливою і відкритою людиною, а також справжнім професіоналом у своїй справі.

“Наша команда дуже любила його, а він відповідав взаємно. Ми були сім'єю. Не повернеться живим… Але залишиться в наших серцях”, – такими словами попрощалися з Юрієм у компанії, де він працював.

Нагадаємо, що раніше на російсько-українській війні загинули два воїни з Одеської області – мешканець села Старі Шомполи Олександр Лук'янчук та житель Березівки Василь Іскра.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах