На Героїв Оборони Одеси спалахнула квартира

На Героїв Оборони Одеси спалахнула квартира.

На Героїв Оборони Одеси спалахнула квартира. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
07 грудня 2022 09:32

За добу, з 6 по 7 грудня, в Одеському регіоні гасили 18 пожеж, дев'ять із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Протягом доби у нашому регіоні сталося дві резонансні пожежі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, вранці 6 грудня на вулиці Героїв Оборони Одеси сталася пожежа у квартирі. На місці рятувальники з'ясували, що вогонь охопив домашнє майно. Вже о 08:12 пожежу на площі один квадратний метр загасили. Під час гасіння пожежі врятували господарку квартири, їй госпіталізація не знадобилася. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали три одиниці техніки, дев'ять осіб особового складу.

Ще одна пожежа сталася у Березівському районі, у селищі міського типу Миколаївка. Вдень 6 грудня там спалахнуло перекриття одноповерхового будинку. О 15:09 пожежу локалізували та о 16:39 загасили на площі 8 м2. Під час гасіння пожежі врятували чоловіка та жінку, госпіталізація не знадобилася. Ймовірна причина пожежі – порушення правил монтажу та експлуатації опалювальних печей та димарів. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та вісім пожежників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах