На Херсонщині загинув захисник з Одеської області

На Херсонщині загинув захисник з Одеської області.

На Херсонщині загинув захисник з Одеської області. Фото: Широке – Кабабша/facebook.com

Події
30 травня 2022 16:46

У суботу, 28 травня, у важких боях з окупантами на Херсонщині загинув 30-річний уродженець села Широке Маразліївської громади Білгород-Дністровського району Олександр Молчанов. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на односельців загиблого.

Так, воїн помер під селом Білогірка Великоолександрівського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Односельці розповідають, що Олександр із перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати рідну землю. Серед своїх бойових побратимів він мав позивний "Балабол".

"Олександр був добрим сином, дбайливим братом, надійним другом. Від такої непоправної втрати стискається серце, болить душа, переповнює лють!"

Висловлюємо співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять героєві! Відпочивай зі світом, Сашко!», – написали жителі Широкого.

На Херсонщині загинув захисник з Одеської області.На Херсонщині загинув захисник з Одеської області. Фото: Широке – Кабабша/facebook.com

На Херсонщині загинув захисник з Одеської області.На Херсонщині загинув захисник з Одеської області. Фото: Широке – Кабабша/facebook.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах