На Молдаванці збудують висотку

На Молдаванці збудують висотку.

На Молдаванці збудують висотку. Фото: facebook.com/avdeev.odessa

Події
04 листопада 2022 15:10

На одеській Молдаванці з'явиться нова висотка. Про це повідомив начальник управління ДАБК Одеської міськради Олександр Авдєєв.

Так, 31 жовтня відбулося засідання консультативно-дорадчої комісії Управління ДАБКу. На порядку денному лише одне питання: видача дозволу на нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення на вулиці Мечникова, 8 із благоустроєм земельної ділянки та прилеглої території. Замовник: ТОВ "РЕТРБУД".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проект передбачає: розміщення односекційного шестиповерхового багатоквартирного будинку з підземним паркінгом на 41 машино-місце та вбудованими приміщеннями громадського призначення.

Основний під'їзд до проектованого будинку організували з вулиці Мечникова, а ось в'їзд у паркінг – з Манежної. Проект передбачає заходи щодо безперешкодного руху територією житлового будинку та доступу до будівлі маломобільних груп населення.

На території запланували майданчики для ігор дітей дошкільного та молодшого шкільного віку та відпочинку дорослого населення.

Будівництво передбачено в межах земельної ділянки, яка перебуває в оренді, шляхом знесення об'єкта нерухомості-власності замовника.

Замовник уже отримав звіт про вплив на будівлі, що межують із будівельним майданчиком в Одеській академії архітектури та містобудування. Згідно з документом, повністю усуне вплив на сусідні будівлі шпунтовий ряд із буроналивних паль, який має влаштувати забудовник.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах