На Новий рік на Одещині обмежать роботу енергоємних підприємств, щоб забезпечити світлом житлові будинки

На Новий рік на Одещині обмежать роботу енергоємних підприємств, щоб забезпечити світлом житлові будинки.

На Новий рік на Одещині обмежать роботу енергоємних підприємств, щоб забезпечити світлом житлові будинки. Фото ілюстративне: pexels.com

Події
30 грудня 2022 21:10

На даний момент енергетики задіяли всі можливі засоби для ліквідації наслідків вчорашнього ракетного удару по енергооб'єктах в Одеській області. Водночас для того, щоб забезпечити на новорічні свята світлом побутових споживачів, Одеська ОВА планує 31 грудня та 1 грудня обмежити роботу енергоємних промислових підприємств області. Про це у вечірньому зверненні 30 грудня повідомив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

"Військова адміністрація проводить роботу з найбільш енергоємними промисловими підприємствами області щодо обмеження їх роботи у святкові дні. Вивільнені енергетичні потужності будуть направлені на забезпечення побутових споживачів електроенергією, щоб мешканці області могли провести святкові дні, 31 та 1, без відключення світла", – зазначив очільник ОВА.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/odeskaODA

Нагадаємо, європейські партнери передали Одесі два генератори потужністю по 1 250 кВт кожен. Їх встановлять на котельні, що живлять великі мікрорайони міста. Це дозволить за відсутності електроенергії гарантовано забезпечити теплом ще близько 60 тисяч одеситів.

Також ми повідомляли про те, що 30 грудня в Одесі й Одеській області знову запровадили екстрені відключення електроенергії. Це означає, що стабілізаційні графіки від ДТЕК поки що не діють. Електротранспорт у місті сьогодні не курсував.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах