На новорічні свята одеські медики двічі приймали пологи у "швидкій"

На новорічні свята одеські медики двічі приймали пологи у "швидкій".

На новорічні свята одеські медики двічі приймали пологи у "швидкій". Фото: facebook.com/OdessaAmbulance

Події
02 сiчня 2023 11:53

На новорічні свята на Одещині медики двічі приймали пологи у "швидкій". Про це повідомили в одеському Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, напередодні Нового року на номер "103" надійшов виклик із села Андрієво-Іванівка Одеської області. Бригада № 351 у складі фельдшера Нігуренка та водія Данчука прибули на місце вже через 13 хвилин, але дорогою до лікарні все ж таки довелося зупинити машину, бо малюк вирішив з'явитися на світ саме в цей момент, напередодні Нового року. Фельдшер, маючи 40-річний стаж роботи на "швидкій" та не одні пологи на своїй зміні, допомогла жінці народити дівчинку, відрізала та обробила пуповину, після чого супроводжувала обох до Березівської лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одні пологи ухвалили вранці 2 січня у селі Козачому Білгород-Дністровського району. Бригада у складі фельдшера Недіної Віри, молодшого медбрата Іванченка Володимира та водія Ворническу Михайла прибула на місце менш ніж за 15 хвилин. Відразу породіллю на ношах занесли до карети "швидкої". Але дорогою до Білгород-Дністровської міської лікарні жінка почала народжувати і фельдшер вирішила зупинити машину та допомогти малюкові з'явитися на світ.

Дівчинка народилася обвита пуповиною. Коли все необхідне для мами та дівчинки було зроблено, бригада знову вирушила в дорогу та нарешті передала маму з донькою до рук фахівців пологового відділення.

  • На новорічні свята одеські медики двічі приймали пологи у "швидкій" фото
  • На новорічні свята одеські медики двічі приймали пологи у "швидкій" фото 1
  • На новорічні свята одеські медики двічі приймали пологи у "швидкій" фото 2

На новорічні свята одеські медики двічі приймали пологи у "швидкій" фото

Усі фото: facebook.com/OdessaAmbulance

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах