На Одещині горіла котельня: постраждав чоловік

На Одещині горіла котельня: постраждав чоловік.

На Одещині горіла котельня: постраждав чоловік. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
19 листопада 2022 10:56

Увечері 18 листопада в селі Молодіжне Великодолинської територіальної громади Одеського району спалахнула котельня, прибудована до житлового будинку. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку о 19:20. О 19:46 пожежу вдалося локалізувати, а о 20:02 її повністю ліквідували на площі сім квадратних метрів. Під час самостійного гасіння вогню постраждав 58-річний син господарки. Потерпілого доправили до лікарні з отруєннями продуктами горіння, опіками дихальних шляхів і опіками правої верхньої кінцівки. Стан потерпілого тяжкий. Він отримав опіки ІІ ступеня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ймовірно, пожежа спалахнула через розгерметизацію паливної системи бензинового генератора. Наразі встановлюється розмір завданих збитків. Від ДСНС для боротьби з полум'ям залучали дві одиниці техніки і вісім рятувальників.

Загалом за добу одеські рятувальники гасили 20 пожеж, дев'ять із яких спалахнули в нашому місті.

За останні 24 години представники Служби порятунку двічі надавали допомогу населенню. У Подільську, на вулиці Водопровідній, вони підняли з підлоги на ліжко 74-річну жінку, яка впала і не могла самостійно підвестися. Така ж допомога знадобилася і 66-річному господареві квартири на вулиці Приморській в Одесі.

Також співробітники ДСНС тричі виїжджали на допомогу "102". У Суворовському районі Одеси, на вулиці 7-а Пересипська, вони відмили з проїжджої частини олію, яка залишилася на дорозі після ДТП, а у селищі міського типу Іванівка Березовського району, на вулиці Центральній, та у Суворовському районі Одеси, на вулиці Кримській, відчинили двері квартир.

Не обійшлося і без допомоги "103". У Подільську, на вулиці Кузовкова, рятувальники вчора ввечері допомогли транспортувати до карети швидкої допомоги 83-річну жінку із зайвою вагою.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому місті і області не було. На ліквідацію наслідків вибухів і обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах