На Одещині оголосили жалобу за загиблим захисником України

На Одещині оголосили жалобу за загиблим захисником України.

На Одещині оголосили жалобу за загиблим захисником України. Фото: facebook.com/groups/1663657753911699 (Балтська міська територіальна громада)

Події
11 червня 2022 13:55

11 червня у місті Балта Одеської області оголосили жалобу за загиблим захисником України. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Балтську міську територіальну громаду.

Уродженець Балти Євген Цетков зазнав смертельного поранення під час російського обстрілу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На Facebook-сторінці громади зазначили, що Балта втратила ще одного свого сина і закликали місцевих жителів приспустити у цей день державні прапори на установах, організаціях та торгових точках, а також утриматися від музики та розваг.

Нагадаємо, 9 червня у місті Березівка Одеської області проводили в останню путь Сергія Івченка, який загинув у селі Біла Криниця Миколаївської області. У загиблого Героя залишилися мама, син, дідусь та двоюрідна сестра.

Також Vgorode повідомляв про те, що уродженця Болграда Одеської області, журналіста та лейтенанта Максима Мединського посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Воїн загинув 29 квітня під Харковом. Внаслідок артилерійського обстрілу він отримав осколкове поранення, несумісне з життям. Нагороду Президент України Володимир Зеленський особисто вручив дружині захисника.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах