На Одещині скасували віялові відключення

На Одещині скасували віялові відключення.

На Одещині скасували віялові відключення. Фото: eric anada, pexels.com

Події
27 жовтня 2022 12:08

Сьогодні, 27 жовтня, з 11:00 "Укренерго" скасував стабілізаційні відключення на Одещині. Найближчим часом удома усі мешканці регіону будуть зі світлом. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Генеральний директор ДПЕК "Одеські електромережі" Дмитро Григор'єв заявив, що сьогодні проведуть зустріч із військовою адміністрацією, на якій обговорять усі питання та у понеділок відрегулюють графік повністю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Гендиректор зазначив, що поки що електроенергію відключатимуть від чотирьох до восьми годин на добу, залежно від необхідності, а в майбутньому можливі додаткові відключення у нічний час.

Також у ДТЕК розповіли, що вивчають коментарі мешканців регіону. Описані недоліки планують виправити.

Нагадаємо, що мешканців закликали економити електроенергію ранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів попросили обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів. Відключення розраховані трохи більше чотирьох годин із похибкою 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами споживачів. В окремих випадках електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах