На Одещині сталося дві смертельні пожежі

На Одещині сталося дві смертельні пожежі.

На Одещині сталося дві смертельні пожежі. Фото ілюстративне

Події
24 листопада 2022 12:57

На Одещині сталося дві смертельні пожежі за добу. Про це повідомляє ДСНС Одеської області.

В Ізмаїльському районі Одеської області під час пожежі загинув господар будинку. Займання житлового будинку сталося у селі Нагірному на вулиці Десантників учора о 21:30.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомлення про пожежу надійшло від чергового міліціонера. На місці рятувальники встановили, що сталося спалах даху одноповерхового житлового будинку відкритим полум'ям. О 22.30 пожежу локалізували та о 22:45 загасили на загальній площі 80 квадратних метрів. Внаслідок пожежі загинув 57-річний господар. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучили одну одиницю техніки та чотирьох пожежників.

Друга смертельна пожежа сталася у Роздільнянському районі, селі Степове на вулиці Чернишова. О 12:17 до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Там горіло майно у квартирі на другому поверсі двоповерхового багатоквартирного будинку. Внаслідок пожежі загинула господиня 1938 року народження. О 13.24 пожежу на площі 50 квадратних метрів загасили. Проводяться роботи з ліквідації пожежі. Загалом від ДСНС залучили дві одиниці техніки та дев'ять рятувальників.

Загалом минулої доби в Одеському регіоні 10 пожеж, серед яких п'ять в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах