На Одещині ухилістів спіймали "за запахом"

На Одещині ухилістів спіймали "за запахом".

На Одещині ухилістів спіймали "за запахом". Фото: facebook.com/Izmpz

Події
13 вересня 2022 13:34

Двоє громадян України, які намагалися незаконно перетнути державний кордон в обхід пункту пропуску "Залізничне", затримали прикордонники Ізмаїльського загону Одеської області. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Цікаво те, що прикордонне вбрання одразу не побачило порушників у лісосмузі, а лише відчув запах стійких духів від віяння вітру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Затримані чоловіки, призовного віку, пояснили, що в сусідній країні живе їхня рідня, а законним способом потрапити до них неможливо. За цим фактом на всіх правопорушників склали протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". Рішення у справах ухвалить Болградський суд.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни за спробу порушення закону затримали понад 8000 осіб. Понад 5600 із них працівники ДПСУ зупинили поза пунктами пропуску, а інші намагалися обдурити прикордонників на паспортному контролі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах