На російсько-українській війні загинув боєць Одеської тероборони

Під час російсько-української війни загинув боєць Одеської тероборони.

Під час російсько-української війни загинув боєць Одеської тероборони. Фото: pravda.com.ua

Події
03 жовтня 2022 13:05

Під час російсько-української війни загинув боєць Одеської тероборони Олег Бунібалт. Про це повідомили у пресслужбі 126-ї окремої бригади теріторіальної оборони Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Стійкий, мужній, хоробрий воїн і надійний побратим. На нього завжди можна було розраховувати у всьому". Поховали воїна-героя з усіма військовими почестями. Попрощатися прийшли рідні, близькі та побратими", – написали в ТРО.

Під час російсько-української війни загинув боєць Одеської тероборони.Під час російсько-української війни загинув боєць Одеської тероборони. Фото: facebook.com/126-окрема-бригада-теріторіальної-оборони-мОдеса

Нагадаємо, що війна забрала життя старшого матроса військової частини А0216 Островського Валентина Миколайовича 1992 року народження, мешканця села Єгорівка. Він загинув у Херсонському напрямку. 2 жовтня мешканці села зустріли тіло загиблого Героя живим коридором. На честь Валентина товариші проїхали біля його будинку та вшанували пам'ять бійця.

Цього ж дня у Болграді провели в останню путь тридцятитрирічного Юрія Андрійовича Бондаренка, який загинув 30 вересня під час боїв за визволення Херсонщини. Болградці стали навколішки на узбіччях вулиць, утворивши живий коридор.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах