На вихідних в Одесі сталося чотири ДТП

На вихідних в Одесі сталося чотири ДТП.

На вихідних в Одесі сталося чотири ДТП. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
06 лютого 2023 10:21

За минулі вихідні в Одесі сталося чотири ДТП із постраждалими. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

У суботу, на проспекті Глушка, водій авто Citroen не переконався у безпечному русі та наїхав на двох пішоходів, яких надалі госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у суботу, на вулиці Львівській, зіткнулися два авто Mazda та BMW. Водія авто Mazda відвезли до лікарні.

У ніч на неділю зіткнулися три автомобілі на вулиці Івана та Юрія Лип. За попередньою інформацією, водій авто Nissan не переконався у безпечному проїзді та зіткнувся з автомобілем "Тойота". Водій Toyota зіткнувся з авто Hyundai. Постраждалого пасажира Toyota госпіталізували.

У неділю на Тираспольському шосе водій авто Dacia Logan наїхав на жінку-пішохода, яка перетинала проїжджу частину недозволеному місці. Жінку госпіталізували.

У всіх випадках ДТП на місці працювали патрульні та слідчі, які встановлюватимуть всі причини ДТП.

За минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1234 виклики. Також за добу правоохоронці перевірили 37 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 17 порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили 27 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння та три факти незаконного обігу наркотичних речовин.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах