На вихідних в Одесі затримали трьох стрільців: один відкрив вогонь на зупинці, а другий вікнами

На вихідних в Одесі затримали трьох стрільців: один відкрив вогонь на зупинці, а другий вікнами.

На вихідних в Одесі затримали трьох стрільців: один відкрив вогонь на зупинці, а другий вікнами. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
04 липня 2022 12:31

За минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 2050 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 86 підозрілих осіб, затримали 17 порушників комендантської години, двох злодіїв мобільних телефонів, а також семеро людей, які мали при собі наркотичні речовини. Зупинили та 28 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Антрекорд поставив водій авто Volkswagen, якого зупинили сьогодні вранці на вулиці Іцхака Рабіна. У його крові знайшли 2.94 проміле алкоголю, що в 15 разів більше за норму.

У суботу ввечері на вулиці Костанді автомобіль Toyota зіткнувся із мотоциклом. До лікарні потрапив водій мото.

Увечері у суботу на вулиці Павла Кравцова сталася стрілянина. П'яний чоловік кілька разів вистрілив зі зброї на зупинці громадського транспорту, а потім як ні в чому не сів у маршрутку в напрямку Миколаївської дроги. Одесити, котрі стали свідками події, описали чоловіка. Його затримали. У його речах знайшли два ножі, пістолет та мобільний телефон. Останній, за словами затриманого, він встиг вкрасти у маршрутці. Злочинця передали слідчим.

Увечері в суботу на вулиці Приморській невідомий чоловік із пістолетом у руках погрожував перехожим. Його затримали.

У неділю на Фонтанській дорозі п'яний чоловік дістав пістолет і почав стріляти вікнами. На щастя, ніхто не постраждав, стрільця затримали.

Вчора на Миколаївській дорозі зупинили п'яного водія мопеда. У телефоні були місця закладок. За його словами, за день він встиг розвести 39 закладок.

Вночі під час комендантської години помітили чоловіка. Помітивши патрульних, він скинув пакунок, у якому були наркотики. Чоловік зізнався, що є закладником. Докази його діяльності знайшли й у мобільному телефоні.

Відео: facebook.com/odesapolice

Оновлено:

Як уточнили в Одеському районному управлінні поліції, стрільців було три.

41-річний мешканець Приморського району, прийнявши вдома з подругою алкоголь, вирішив продемонструвати їй мужність і силу і прямо з вікна квартири почав стріляти з травматичного пістолета та мисливської рушниці. На щастя, ніхто не постраждав. Про те, що сталося в поліцію, повідомили сусіди одесита, стрільця відразу затримали.

45-річний мешканець Київського району після вживання спиртних напоїв із власного балкона зробив кілька десятків пострілів із пневматичної гвинтівки. Правопорушник потрапив спочатку до приміщення охорони ЖК, а згодом травмував руку охоронцеві. Правоохоронці затримали правопорушника за місцем проживання.

На селищі Котовського 23-річний хлопець теж після вживання горілки дорогою додому від друзів вирішив виплеснути емоції та на зупинці громадського транспорту вистрілив зі стартового пістолета у повітря. Зловмисника поліцейські затримали на місці злочину, а згодом з'ясували, що він до того ж викрав у товариша мобільний телефон.

Слідчі поліції оголосили фігурантам підозру у хуліганстві, а молодшому з них у крадіжках. До обрання запобіжного заходу затриманим помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах