Над Одеською областю збили 13 ворожих ракет

Над Одеською областю збили 13 ворожих ракет.

Над Одеською областю збили 13 ворожих ракет. Фото: kmr.gov.ua

Події
10 лютого 2023 12:13

У п'ятницю, 10 лютого, під час масштабної ворожої атаки над Одеською областю збили 13 ракет. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Максим Марченко.

"Противник здійснив масований ракетний удар по території України з літаків стратегічної авіації та морських носіїв крилатих ракет. Як завжди підрозділи протиповітряної оборони Одеської області відпрацювали на відмінно і збили над регіоном тринадцять ракет! Дякую героям-захисникам неба Одеської області, ви найкращі! Слава Україні! ", - сказано у повідомленні військового губернатора.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, сьогодні о 10:18 дві російські крилаті ракети "Калібр" перетнули Державний кордон України з Республікою Молдова. Орієнтовно о 10:33 ці ракети перетнули повітряний простір Румунії. Після цього вони знову зайшли у повітряний простір України у точці перетину кордонів трьох держав.

Як повідомив представник Повітряних Сил Юрій Ігнат, загалом сьогодні РФ випустила рекордну кількість ракет С-300, до 35 штук у Харківській і Запорізькій областях.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах