Незважаючи на ранковий обстріл: із портів Великої Одеси вийшли сім суден із зерном

Незважаючи на ранковий обстріл: із портів Великої Одеси вийшли сім суден із зерном.

Незважаючи на ранковий обстріл: із портів Великої Одеси вийшли сім суден із зерном. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Події
25 вересня 2022 12:55

25 вересня, в рамках реалізації "зернової ініціативи", з портів Одеса, Чорноморськ та Південний вийшли сім суден із 146,2 тисячами тонн агропродукції для країн Африки, Азії та Європи. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Так, від причалів Одеського порту відійшли MOONLIGHT та CHIOS FREEDOM. З порту Чорноморськ вийшли балкери – HERMES, BLUE STAR, SUPER MARTINELLI, а з порту Південний – ATA 2, ASPASIA LUCK.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

З портів Одеса, Чорноморськ та Південний вийшли ще сім суден.З портів Одеса, Чорноморськ та Південний вийшли ще сім суден. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

З урахуванням суден, що вирушили із портів Великої Одеси сьогодні, з моменту виходу першого судна з українським продовольством експортували вже 4,85 мільйона тонн агропродукції. Загалом з українських портів вийшли 218 суден із агропродукцією, спрямованою до країн Азії, Європи та Африки.

Нагадаємо, 24 вересня з портів Одеса та Чорноморськ також вийшов караван із зерном, а 23 вересня порти Одеської області залишили 11 суден із 201 тисячею тонн продовольства.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах