Одеса передасть дружнім містам туристичний символ "Якір-серце"

Одеса передасть дружнім містам туристичний символ "Якір-серце"

Одеса передасть дружнім містам туристичний символ "Якір-серце"

Події
29 червня 2022 13:15

На сьогоднішньому засіданні сесії Одеської міськради депутати ухвалили рішення передати містам-побратимам та партнерам туристичні символи Одеси "Якір-серце". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу міськради.

Так, йдеться про міста-побратими Балтімора (Сполучені Штати Америки) та Йокогама (Японія), а також місто-партнер Клайпеда (Литовська Республіка).

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також депутати підтримали рішення про встановлення партнерських відносин між Одесою та Майамі та Майамі Біч (США) та передачу останньому туристичному логотипу Одеси.

Нагадаємо, туристичний логотип Одеси – це символ дружби, який встановлюється у наших родинних містах на локаціях, які часто відвідують мешканці та гості міст. Це по суті безстрокова промокампанія міста Одеси за кордоном.

Ще на цьому засіданні сесії Одеської міської ради депутати підтримали рішення " Про встановлення партнерських відносин із містом Венеція (Італійська Республіка)".

Чому саме ці міста та штати?


Балтімор, Йокогама, Клайпеда – це міста, з якими нас пов'язують довгі роки дружби, реалізовані проекти та дипломатичні відносини, які вже давно вийшли за рамки офіційних. Особливо підтримка наших родинних міст відчувається сьогодні, коли Україна протистоїть російській агресії.

США – це не просто стратегічний партнер України, а й держава, яка максимально підтримала нас у боротьбі з окупантами. З початку російської агресії вони надають нам військово-технічну допомогу, надають велику підтримку у гуманітарному та дипломатичному аспекті. З огляду на війни зміцнилися відносини з американськими містами.

Італійська Республіка, частиною якої є Венеція, є важливим партнером України. Вона від початку російської агресії надає нам військово-технічну, економічну, гуманітарну допомогу, а також продовжує підтримувати Україну у боротьбі з окупантами. Нас пов'язує найактуальніше для Одеси питання – збереження архітектурної спадщини.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах