Одеська міськрада закуповує квартири для переселенців

Одеська міськрада купує квартири для переселенців.

Одеська міськрада купує квартири для переселенців. Фото: budport.com.ua

Події
07 жовтня 2022 14:02

Одеська міськрада придбає квартири для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляє пресслужба мерії.

Так, однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні квартири придбає управління капітального будівництва Одеської міської ради за рахунок коштів субвенції державного бюджету та коштів Одеської міської територіальної громади. Вони перейдуть у комунальну власність територіальної громади для надання у тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Квартири купують у межах міста Одеси у зданих або житлових будинках, що будуються (з терміном введення в експлуатацію до 1 листопада), або на вторинному ринку за найнижчою ціною.

Квартири повинні бути самостійними, з усіма зручностями та відповідати встановленим санітарним та технічним вимогам (придатні для проживання, з повним внутрішнім оздобленням), у житлових будинках, що не належать до старого та аварійного фондів).

Гроші за квартиру перераховуються на підставі нотаріально оформленого договору через органи Держказначейства на розрахунковий рахунок продавця за безготівковим розрахунком у гривні.

Вартість квартири повинна включати всі витрати, пов'язані з оформленням права власності і сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів).

Пропозиції приймаються у строк до 10 листопада 2022 року письмово за адресою вулиця Комітетська, 10а, кабінет № 307 (канцелярія) у робочі дні з 09:00-13:00 та 14:00-16:00. Довідки за телефонами 740-72-80; 740-72-81. Електронна адреса: ukb@omr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах