Одеська область отримає 20 тисяч доз вакцини від коронавірусу

Одеська область отримає 20 тисяч доз вакцини від коронавірусу.

Одеська область отримає 20 тисяч доз вакцини від коронавірусу. Фото: Vgorode

Події
31 жовтня 2022 17:17

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) надав Одесі близько 20 000 доз вакцини проти COVID-19 виробництва Pfizer-BioNTech. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Так, вакцину отримали на безоплатній основі. Вона призначена як для первинного курсу імунізації, так і для бустерної дози (першої та другої).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом Україна отримала від США 2,3 мільйона доз вакцини від коронавірусу Pfizer-BioNTech. мРНК-вакцини проти COVID-19 надані урядом США в рамках ініціативи COVAX та доставлені до нашої країни ЮНІСЕФ. Вакцину розподілили по всіх регіонах України та направили на первинний курс імунізації та ревакцинацію.

Зазначимо, що "Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" отримав від фонду ЮНІСЕФ UNICEF автомобіль-рефрижератор. Для того, щоб мати можливість отримувати необхідні щеплення, що є особливо актуальним в умовах війни, представники Дитячого фонду ООН передали Україні спеціальні автомобілі-рефрижератори для транспортування вакцин.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах