Одеська область втратила ще одного захисника України

Одеська область втратила ще одного захисника України.

Одеська область втратила ще одного захисника України. Фото: facebook.com/natalya.delieva

Події
27 липня 2022 15:17

Одеська область попрощається з матросом окремого батальйону морської піхоти Валентином Половенком з міста Татарбунари, який загинув на російсько-українській війні. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Татарбунарську міську раду.

Хлопець загинув 15 липня під час виконання бойового завдання у зоні проведення воєнних дій під Миколаєвом. Загиблого довго не вдавалося забрати з поля бою. Друзі до останнього не вірили у загибель хлопця та через соцмережі шукали інформацію про нього.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загибель захисника прокоментувала голова громадської організації "Асоціація жінок України" Наталія Делієва, яка познайомилася із Валентином із самого початку війни. Він вирізнявся серед бійців батальйону неординарною зовнішністю.

За її словами, він мав дуже щиру посмішку і дуже яскраві очі. Хлопець був сиротою. Його мати померла дуже рано. Валентина та його двох братів виховувала бабуся та тітка. Усі троє пішли добровольцями до Збройних Сил України.

На трагічну новину відреагував колектив Татарбунарського професійно-технічного училища, випускником якого був загиблий воїн.

"Наш випускник, щирий, добрий, завжди усміхнений.... Йому назавжди 23... Досі новина про смерть видається безглуздою помилкою! Неможливо це зрозуміти! Війна Росії проти України забрала і продовжує забирати життя багатьох захисників та цивільних.

Адміністрація, педагогічний колектив, здобувачі освіти та випускники Татарбунарського ПТАУ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким нашого земляка – Героя України! Розділяємо ваше горе, сумуємо за втратою найкращих синів Батьківщини!

Герої не гинуть! Світла та вічна пам'ять захиснику!” – сказано у зверненні адміністрації навчального закладу.

Як зазначили у міській раді, прощання із бійцем запланували у п'ятницю, 29 липня о 10:30, у храмі Успіння Пресвятої Богородиці міста Татарбунари.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах