Одеські прикордонники розповіли топ-сім історій із ухилистами

Одеські прикордонники розповіли топ-сім історій із ухилистами.

Одеські прикордонники розповіли топ-сім історій із ухилистами. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
23 серпня 2022 15:10

Ізмаїльська прикордонна служба Одеської області озвучила найнезвичайніші спроби перетину кордону "уклоністами". Про це повідомляє пресслужба відомства.

Так, чоловіки віком 18-60 років вдавалися до різних хитрощів, щоб бігти до сусідньої Молдови та Румунії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вплав через Дунай

Перше місце дісталося затриманню плавця на річці Дунай. Він намагався перетнути кордон через Румунію і це при тому, що річка небезпечна своєю швидкоплинною течією, а на початку березня вода ще не прогрілася. Завдяки взаємодії із румунськими колегами чоловіка врятували.

Оформився "вдівцем"

На другому місці опинився ухилист, який оформив підроблені документи про смерть дружини. Прикордонники вирахували, що жінка після вказаної у свідоцтві дати смерті ще вісім разів перетинала кордон. Таким чином, "вдівець" із двома неповнолітніми дітьми не зміг перетнути кордон.

Сховався під заднім сидінням

На третьому місці чоловік, якого затримали під час спроби потрапити до Румунії у поромному пункті пропуску "Орлівка". Його під заднім сидінням легковика і ковдрою знайшов службовий собака.

На кареті "швидкої"

На четвертому місці "хворий", якого доставила до поромного пункту пропуску "Орлівка", карета швидкої допомоги з Болгарії. Проте охоронці кордону направили його лікуватися до українських медзакладів.

Підроблені документи сина

На п'ятому місці опинився кмітливий батько, який зробив своєму 14-річному синові підроблені документи про інвалідність. Фальшивку виявили одразу.

Відразу 61 "ухиляється"

На шостому місці опинилася історія із призовниками у кількості 61 особа. Їх затримали прикордонники на початку березня. Після цього всі порушники добровільно вирішили призиватися до лав захисників.

Їхали до вигаданої бабусі

На останньому місці опинилися шість чоловіків, які на легковику за їхніми словами їхали до бабусі до Болградського району, а опинилися на українсько-молдавському кордоні. На питання прикордонників вони не згадали як звуть і за якою адресою проживає їхня "бабуся".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах