Одеський бізнесмен Борис Кауфман вийшов із СІЗО під заставу

Одеський бізнесмен Борис Кауфман вийшов із СІЗО під заставу.

Одеський бізнесмен Борис Кауфман вийшов із СІЗО під заставу. Фото: inventure.com.ua

Події
08 грудня 2022 17:08

Одеського бізнесмена Бориса Кауфмана, якого заарештували через підозру у створенні злочинного угруповання, випустили під заставу 129 мільйонів гривень. Про це повідомляє "Українська правда".

Таку суму внесли ще вчора, 7 грудня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кауфман повинен прибувати на кожну вимогу детектива, прокурора чи суду. До того ж, йому заборонили відлучатися з Києва та Одеси без дозволу, а також спілкуватися зі своїм бізнес-партнером Олександром Грановським та свідками у справі.

Він має здати паспорт (паспорти) для виїзду за кордон та носити електронний браслет. Крім того, він повідомлятиме детективу, прокурору або суду про зміну свого місця проживання або роботи.

Нагадаємо, що найвищий антикорупційний суд 7 грудня заарештував одного з організаторів злочинної організації, яка тримала під контролем посадових осіб Одеської міськради. За даними низки ЗМІ, йдеться про одеського бізнесмена Бориса Кауфмана. Прокурор САП просив не визначати заставу, проте суд ухвалив інше рішення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах