Під час масованої ракетної атаки над Одеською областю збили чотири "Калібри"

Під час масованої ракетної атаки над Одеською областю збили чотири "Калібри".

Під час масованої ракетної атаки над Одеською областю збили чотири "Калібри". Фото ілюстративне: facebook.com/PvkCenter

Події
22 жовтня 2022 13:10

22 жовтня о 07:00 ворог атакував територію України з акваторії Чорного моря крилатими ракетами типу "Калібр". Сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили на півдні п'ять ворожих крилатих ракет. Про це повідомили у пресслужбі Повітряного командування "Південь".

Чотири ракети знищили над Одеською областю, а ще одну – над Миколаївською областю.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загалом під час масованого ракетного обстрілу ворог атакував Україну 33 крилатими ракетами. 17 крилатих ракет Х-101 (Х-555) противник випустив літаками Ту-160 та Ту-95 з району Волгодонська Ростовської області. Також росіяни здійснили 16 пусків крилатих ракет "Калібр" з кораблів, що знаходяться в акваторії Чорного моря.

У зонах відповідальності Повітряного командування "Південь", Повітряного командування "Центр" і Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України авіація, зенітні ракетні підрозділи й мобільно-вогневі групи знищили 18 крилатих ракет ворога: 13 – крилатих ракет Х-101 (Х-555) ) та п'ять крилатих ракет "Калібр".

Нагадаємо, вранці, 22 жовтня, ворог завдав два ракетних ударів по об'єкту енергетичної інфраструктури Одеської області, внаслідок чого в кількох населених пунктах Одеського району немає світла. За попередніми даними, постраждали троє людей. Їм надають медичну допомогу.

Наразі комунальні служби і ДСНС займаються ліквідацією наслідків ударів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах