Підсумки Національного конкурсу Одеського кінофестивалю: які фільми стали найкращими

Підсумки Національного конкурсу Одеського кінофестивалю: які фільми стали найкращими.

Підсумки Національного конкурсу Одеського кінофестивалю: які фільми стали найкращими. Кадр з фільму "Бачення метелика"): facebook.com/odesaiff

Події
23 жовтня 2022 12:28

На 13 Одеському міжнародному кінофестивалі назвали фільми, які стали переможцями Національного конкурсу. Про це повідомили у пресслужбі Одеського міжнародного кінофестивалю.

Цього року через війну кінофестиваль пройшов у Варшаві в рамках Варшавського міжнародного кінофестивалю. До програми "Одеса – Варшава: український конкурс" увійшло 11 повнометражних фільмів та сім короткометражних робіт.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Переможців конкурсу визначало експертне журі: польський режисер та продюсер Даріуш Яблонський, польський сценарист та продюсер Ілона Лепковська, а також українська продюсерка Іванна Дядюра.

На 13-му Одеському кінофестивалі оголосили фільми, які стали переможцями Національного конкурсу.На 13-му Одеському кінофестивалі оголосили фільми, які стали переможцями Національного конкурсу. Фото: facebook.com/odesaiff

Найкращим документальним фільмом стала стрічка "Терикони" Тараса Томенка, а "Найкращим українським документальним фільмом" визнали повнометражний дебют Максима Наконечного "Бачення метелика".

Відео: facebook.com/ButterflyVisionMovie

Нагороду "Найкращий український короткометражний фільм" журі цього року вирішило не вручати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах