Після атаки дронів: як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні

Після атаки дронів: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Після атаки дронів: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
27 вересня 2022 08:14

Ніч з 26 на 27 вересня в Одесі та області пройшла без повітряних тривог та обстрілів. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

Напередодні ворог намагався атакувати регіон дронами-камікадзе, але троє безпілотників збили наші сили ППО.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, ситуація в регіоні повністю контрольована. Але, ймовірність нападу ворожих дронів залишається високою. У Чорному морі Російська Федерація тримає чотири ракетоносія. У регіоні продовжується контрдиверсійна робота.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", наша авіація завдала 10 ударів по ворогові, в Баштанському районі Миколаївської області знищили безпілотний ворожий розвідник "Орлан-10". Ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 250 вогневих завдань. У Херсонському та Бериславському районах уражені чотири осередки ворожого озброєння та техніки та чотири склади з боєприпасами. Ще одну баржу в районі Херсона в окупантів скасовано разом з надією РФ налагодити сполучення між берегами Дніпра. Вогневий контроль провели і за позиціями протиповітряної оборони, і за спробами загарбників відновити пропускні можливості мосту в Новій Каховці. Підтверджені втрати ворога становлять 77 окупантів, шість танків, п'ять гаубиць, у тому числі самохідна "Мста-С", три зенітних гарматно-ракетних комплексів "Панцир-С1" та 14 одиниць бронетехніки.

Корабельне угруповання ворожого флоту без зміни складу, району плавання та погроз: чотири ракетоносія, один з яких підводний, тримають напоготові 28 "Калібрів".

Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах