П'яний водій та ДТП з велосипедистами: звіт одеських патрульних за добу

П'яний водій та порушники комендантської години: звіт одеських патрульних за добу.

П'яний водій та порушники комендантської години: звіт одеських патрульних за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
28 травня 2022 12:22

Минулої доби патрульним поліцейським Одеси надійшло 830 повідомлень на виклик. Також правоохоронці затримали 11 порушників комендантської години, перевірили 57 підозрілих осіб та зупинили 11 п'яних водіїв. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції Одеської області Аллу Марченко.

Так, вдень 27 травня патрульні поліцейські зупинили автомобіль Renault, що порушував правила дорожнього руху, на вулиці Желябова. Виявилося, що водій авто був п'яний. Рівень алкоголю у його крові становив 2,36 проміле, що у 12 разів перевищує допустиму норму. Порушника усунули від водіння та склали на нього протокол.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/odesapolice

Протягом доби на дорогах нашого міста трапилося три ДТП із постраждалими, зокрема, дві ДТП за участю велотранспорту. Так, учора на регульованому перехресті вулиць Балківської та Заньковецької автомобіль Ford зіткнувся з велосипедистом, внаслідок чого веловодія госпіталізували. Ще одна ДТП сталася на вулиці Героїв Крут, де зіткнулися тролейбус та велосипед. Внаслідок аварії водій велосипеда з травмами потрапив до лікарні.

Вчора вранці на регульованому перехресті Об'їзною дорогою зіткнулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водій автомобіля Fiat виїхав на перехрестя на заборонений сигнал світлофора, внаслідок чого сталося зіткнення з автомобілем Toyota. До лікарні потрапила жінка, яка була за кермом Toyota. У всіх випадках ДТП із потерпілими на місце виїжджали слідчі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах