Почастішали пожежі: в Одесі та області від чадного газу отруїлися вже 11 людей

Почастішали пожежі: в Одесі та області від чадного газу отруїлося вже 11 людей.

Почастішали пожежі: в Одесі та області від чадного газу отруїлося вже 11 людей. Фото ілюстративне: avtoblog.ua

Події
08 грудня 2022 13:12

На Одещині за добу через отруєння чадним газом госпіталізували 11 осіб, у тому числі семеро дітей. Усі вони потрапили до лікарні у стані середньої тяжкості. Про це повідомила прес-секретар управління ДСНС на Одещині Марина Мартиненко.

Так, лише за останню добу трапилося п'ять випадків, де люди отруїлися чадним газом. Це 11 осіб, із них семеро діти. Найстаршому – 15 років, наймолодшому – три роки. Один із цих випадків стався в Одесі, де сім'я користувалася вдома каміном на дровах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також до реанімаційного відділення Одеської дитячої лікарні у стані середньої тяжкості з отруєнням чадним газом госпіталізували хлопчика 2014 року народження з вулиці Зоринської в Одесі. Попередня причина отруєння – розгерметизація газової колонки.

В Одесі в провулку Леванєвського чадним газом отруїлися дві жінки 1956 та 1996 років народження.

Також до реанімаційного відділення Одеської дитячої лікарні у стані середньої тяжкості з отруєнням чадним газом госпіталізовано дівчинку 2019 року народження. Попередня причина отруєння – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації каміна на дровах.

В Одесі на вулиці Рибальська отруїлися чоловік 1958 року народження та жінка 1958 року народження. Попередня причина отруєння – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації газової колонки (розгерметизація обладнання).

За останні п'ять тижнів кількість пожеж, порівняно з аналогічним періодом минулого року, зросла на 40%. Йдеться про 111 пожеж. Часта причина – коротке замикання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах