Посилення кордонів у Придністров'ї та спроби розвідки: обстановка на Одещині зараз

Посилення кордонів у Придністров'ї та спроби розвідки: обстановка на Одещині зараз.

Посилення кордонів у Придністров'ї та спроби розвідки: обстановка на Одещині зараз. Фото: facebook.com/okPivden

Події
31 серпня 2022 15:16

Стала відома поточна оперативна обстановка на Одещині станом на 12:00 31 серпня. Про це повідомляє Оперативне Командування "Південь" та речник Одеської ОВА Сергій Братчук на брифінгу.

У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають три ворожі носії крилатих ракет морського базування "калібр". На бортах сумарно – 20 ракет.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



За словами Братчука, ситуація безпеки на Одещині відносно спокійна, хоча через загрозу ракетних ударів лунають сигнали повітряної тривоги через загрозу ракетних ударів з боку Чорного моря. Буквально вчора, 30 серпня, підрозділ ППО знищив ще один ворожий безпілотник, який намагався розвідати. Мабуть, для трьох російських кораблів.

Щодо ймовірності ворожої морської десантної операції, речник ОВА висловив переконання, що російські війська не мають необхідної для цього підтримки з суші.

Що зараз у Придністров'ї

За його словами, на Одещині також посилили охорону ділянки державного кордону у напрямку Придністров'я. Тому, коли мешканці регіону чують уночі звуки пострілів без сигналів повітряної тривоги, це свідчення того, що тривають бойові тренування українських військових. Щодо можливих дій окупаційного корпусу в Придністров'ї, то військової активності поки що не наголошують.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах