Ремонт вулиць біля Привозу подорожчав на 10 мільйонів

Ремонт вулиць біля Привозу подорожчав на 10 мільйонів.

Ремонт вулиць біля Привозу подорожчав на 10 мільйонів. Фото: facebook.com/peterodua

Події
26 грудня 2022 14:22

Капітальний ремонт вулиць Преображенської та Пантелеймонівської біля ринку "Привіз" коштуватиме бюджету Одеси не 90, а 100 мільйонів гривень. Додаткові роботи, які компанія-підрядник провела раніше, оцінили майже 10 мільйонів. Договір профільного управління міськради оприлюднили на платформі Prozorro.

Так, ремонт розпочали у квітні 2021 року та закінчили у червні 2022. Тендер на 90 мільйонів гривень виграла компанія "Ростдорбуд". Робітники замінили трамвайне полотно та контактну мережу, всі інженерні мережі, а також відремонтували тротуари, дороги, зупинки громадського транспорту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зокрема, подорожчання пов'язане з тим, що колектор ХІХ століття на перехресті Преображенської та Пантелеймонівської виявився аварійним та його довелося терміново зміцнювати. Облаштування "віденської" зупинки для трамвая також вийшло за межі початкового бюджету.

Зазначимо, що капремонт є частиною масштабної реконструкції вулиць для запуску трамвайного маршруту "Північ-Південь", який поєднав житловий масив Котовського та Таїрова.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах