Романтичний День захисників України: Одеська область потрапила до п'ятірки регіонів-лідерів за кількістю шлюбів

Романтичний День захисників України: Одеська область потрапила до п'ятірки регіонів-лідерів за кількістю шлюбів.

Романтичний День захисників України: Одеська область потрапила до п'ятірки регіонів-лідерів за кількістю шлюбів. Фото: facebook.com/minjust.official

Події
16 жовтня 2022 18:18

Одеська область потрапила до ТОП-5 українських регіонів за кількістю шлюбів, укладених у День захисників та захисниць України. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства юстиції України.

Так, 14 жовтня у нашому регіоні свої відносини узаконила 71 пара. Більше шлюбів цього дня зареєстрували лише у Дніпропетровській області – 147, Києві – 142 та Львівській області – 82.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

П'яте місце у рейтингу лідерів за кількістю шлюбів розділили Вінницька і Рівненська області. У кожному із цих регіонів 14 жовтня розписалися по 70 пар.

Раніше Одеська область потрапила до трійки регіонів, які лідирують за кількістю шлюбів, зареєстрованих цього літа. З початку червня до кінця серпня шлюбними обітницями в нашому регіоні обмінялися 5 414 пар. А ось найбільшу кількість шлюбів зареєстрували у Києві та Дніпропетровській області. Там за літо одружилися 8 874 і 8 871 пар відповідно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах