Шторм у Чорному морі і ситуація з енергопостачанням: яка обстановка в Одесі та області зараз

Шторм у Чорному морі і ситуація з енергопостачанням: яка ситуація в Одесі та області зараз.

Шторм у Чорному морі і ситуація з енергопостачанням: яка ситуація в Одесі та області зараз. Фото: delo.ua

Події
20 листопада 2022 09:18

Ніч із 19 на 20 листопада в Одесі і Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що ситуація в регіоні повністю контрольована. Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Енергетикам і ОВА вдалося максимально збалансувати роботу енергосистеми. Якщо виникають питання щодо енергопостачання, потрібно звертатися до "Одеських електромереж" або писати в чат-бот у Telegram-каналі Сергія Братчука.

Відео: Facebook-сторінка Сергія Братчука

Продовжує діяти "Зернова угода". Чергові суховантажі протягом суботи вийшли до портів призначення, а близько 70 суден подали заявки на вхід до портів Великої Одеси. Представник ОВА наголосив, що "Зернова угода" між Україною, Туреччиною та ООН – це наповнення українського бюджету, а наповнення нашого бюджету – це підтримка ЗСУ, які звільняють наші тимчасово окуповані території.

У Чорному морі зараз штормить, тож зросла мінна небезпека. Хвилі можуть викидати на берег зірвані з якорів протикорабельні міни, тому в таку погоду не варто гуляти замінованими пляжами, узбережжям і купатися в морі.

Чорноморська флотилія в умовах штормової погоди намагається триматися максимально близько до узбережжя тимчасово окупованого Криму і своїх баз.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах