Стало відомо, що розмістили російські окупанти на острові Зміїний

Стало відомо, що розмістили російські окупанти на острові Зміїний.

Стало відомо, що розмістили російські окупанти на острові Зміїний. Фото: shutterstock.com

Події
23 травня 2022 17:08

Окупанти нарощують сили на острові Зміїний на Одещині та намагаються закріпити там свої позиції. Вони навіть розмістили на острові різні системи протиповітряної оборони та надводний флот. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на інформацію депутата та члена Комітету з нацбезпеки Федора Вениславського в ефірі 24 каналу.

Він підтвердив, що на острові Зміїному ворог розмістив досить міцне зміцнення. Зокрема, за словами Веніславського, там є різні засоби ППО, щоб запобігти задачі атак від ЗСУ з повітря, системи радіоелектронної боротьби, а також надводний флот, щоб наші військові не могли досягти поставленої мети.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Але острів Зміїний – це наша земля, ми захищатимемо її так само, як і будь-які інші наші території. Я переконаний, що у наших ЗСУ є план з того, щоб ми очистили цей острів від рашистів", – наголосив депутат.

Раніше ми повідомляли, що, за словами спікера ОВА Сергія Братчука, у Чорному морі ворог намагається закріпитися на острові Зміїний, стягуючи туди засоби ППО.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах