Три ДТП із пішоходами: одеські патрульні розповіли про роботу на вихідних

Три ДТП із пішоходами: одеські патрульні розповіли про роботу на вихідних. Фото: скріншот відео з youtube.com

Три ДТП із пішоходами: одеські патрульні розповіли про роботу на вихідних. Фото: скріншот відео з youtube.com

Події
13 червня 2022 11:56

За вихідні з 11 та 12 червня патрульним поліцейським Одеси надійшло 2235 повідомлень на виклик. Також копи перевірили 124 підозрілих осіб та зупинили 27 порушників комендантської години та виявили 24 п'яних водіїв. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Так рекордсменом став водій автомобіля MINI Cooper, якого зупинили на Фонтанській дорозі. Драггер показав, що у його крові було 3, 23 проміле алкоголю. На другому місці водій мопеда, якого зупинили на вулиці Магістаральній. Драггер показав, що у його крові було 2, 48 проміле алкоголю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На дорогах сталося три ДТП із постраждалими. У всіх випадках зазнали травм пішоходи. 11 червня водій авто Opel на вулиці Запорізькій наїхав на 11-річного хлопчика, який перебігав проїжджу частину. Його забрали до лікарні.

Вночі в суботу водій машини Volkswagen на вулиці Новосільській наїхав на чоловіка, який перетинав дорогу в недозволеному місці. Одесит отримав травми.

А на вулиці Ільфа та Петрова в Одесі водій BMW також наїхав на чоловіка, який перетинав дорогу у недозволеному місці. Постраждалий потрапив до лікарні.

Відео: прес-служба Патрульної поліції Одеської області

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах